Wilt u de voordelen weten van leverancier zijn?

Voor veel bedrijven in Nederland is het tegenwoordig een must om samen te werken met een leadgenerator. Bijna elke koffieleverancier in Nederland maakt hier gebruik van. We merken dat in België leadgeneratie zich nog aan het ontwikkelen is.

Koncept-M is marktleider in Nederland en wil dit binnen 1 jaar ook zijn in België. Wij genereren op een unieke manier leads voor koffieleveranciers in België. Leverancier worden bij Koncept-M betekent voor veel bedrijven een ideale en kosten efficiënte manier om meer omzet te genereren en beter te kunnen concurreren met andere koffieleveranciers in België. Daarbij kunt u bij ons heel goed meten wat uw rendement is geweest op uw investering.

Koncept-M werkt als een extra marketingkanaal voor uw bedrijf. Wij doen de marketing en genereren voor uw bedrijf leads oftewel offerte aanvragen. U neemt binnen 24 uur contact op met de doorgestuurde aanvragen, met als doel er een klant van te maken. Deze vorm van marketing bespaart u tijd en geld. U hoeft alleen de verkoop te doen!

Indien u ook de voordelen wilt weten van een samenwerking met Koncept-M, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan binnen 24 uur telefonisch contact met u op om te kijken naar de mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking.